tisdag 13 mars 2007

If there is disease in you

Idag mår jag inget bra, igen....
Haha, jag vet inte vad jag gör för fel, varför jag inte mår braaa. Det är iallafall sjukt jobbigt att gå omkring med samma magkänsla hela dagarna. Jag skulle träffa Anton idag, som jag inte har träffat på flera år, men jag gick hem tidigt från skolan och känner mig inte bra än. Åh. hoppas att han inte blir sur på mig!

Jag lovar att idag saknar jag massor utav saker. Jag lyssnar på The Ark - Disease på repeat. Det är den värd. Jag älskar The Ark och om dom bara visste vad dom har gjort för mig, i alla dessa år har jag alltid haft dom att vända mig till. Alltid.

Och jag känner mig så förbannat... töntig och barnslig, vafan, varför känns det som om någon hugger mig i hjärtat när ditt namn kommer på tal, du är ju en jävla nobody, jag borde ju inte bry mig det minsta! Jag var ju inte ens kär eller något, det var ju bara, ett spel, en lek. Men ändå så känns det när hon frågar om vi ska träffa dig, för jag vill, som vänner, jag villvillvill, för du har ändå betytt så mycket för mig, du och dom andra två, även fast att ingen utav er vet det. Och nu förstörde vi allt, vilka idioter, kunde vi inte nöjt oss med att vara vänner, vi var ju bäst som vänner. Vad skulle vi dit med våra tungor att göra..? Okej att jag har hånglat med vänner förr, men inte på det sättet, inte med händerna som smeker och sånt. Jag är bara så otroligt arg, på mig, på oss, för att vi lät oss förstöra den fina vänskapen vi hade! Vilka idioter vi är! Men vem vet, längre fram, i framtiden liksom, kanske vi kan bli vänner igen? : ) Jag önskar!

När jag satt på bussen imorse, för att hoppa till något lite roligare, så var det ett par killar som snackade om studenten. Och jag fylldes av en längtan och en styrka som jag inte trodde fanns där, men det gjorde den. Snart är det bara 1 år kvar, sen får jag fira att jag har klarat skolan, jag, Amanda, ska klara av detta. Har jag kämpat så länge som jag har gjort så ska jag fasen orka med sista året också. Och sen så ska jag vara snyggast av alla, gladast av alla, fullast av alla. Och alla mina vänner och hela min familj ska vara där för Min skull. Bara för min skull. Och alla ska vara lyckliga.

Men nu, sup ner mig och ha sex med mig sen..?
nej men allvarligt, ge mig närhet!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Får hitta någon att para ihop dig med minsann ;D

Anonym sa...

hahahah, jag ska allt ge dig lite närhet smulan. om nästan en vecka! <3

Anonym sa...

Det låter underbart, studentpratet! Jag tänker också sådär ibland, då fylls jag också av längtan och hopp. Ibland så.

tråkigt däremot med förstörd vänskap :( Efter regn kommer solsken käraste du!
/Poppy